ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

آش شله قلمکار پر طرفدار

تاریخ درج : پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
شماره روزنامه: 

یکی از غذا های پرطرفدار و رایج در ماه رمضان آش شله قلمکار است که از اتفاق هم مغذی است و هم به طور کامل مناسب برای روزه داران اما پیشنهاد می کنیم تا آنجایی که امکانش وجود دارد، این غذا را خودتان در خانه بپزید تا لذت بیشتری از خوردن آن ببرید. دســتــور تهیـــه آن را هـــم می توانـــیـــد از زبـــان زهـــرا آذری، کارشناس صنایع غذایی و مشاوره آشپزی بخوانید.

 

 

  مواد لازم‌                                                        
سبزی آش‌
تره: ١,٢ كيلو
 جعفری: 250 گرم
 گشنیز: 250 گرم
شوید: 250 گرم
 ترخون: 150 گرم
مرزه: 150 گرم
جبوبات پخته شده: یک و نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی: ٣٠٠ گرم
 لوبیا سفید: ٢٠٠ گرم                                      
   لوبیا چیتی: ٣٠٠ گرم
لوبیا قرمز: ٣٠٠ گرم
نخود: ٢٠٠ گرم
ماش: ٢٠٠ گرم
برنج :دو پيمانه                                 
گوشت گردن: ١ و ١,٢ کیلو
روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدارلازم
پیاز داغ: دو پيمانه
نعنا خشک: 4 قاشق غذاخوری                                             

 

 

 

  طرز تهيه
برنج را در آب جوش بریزید تا آرام بپزد، حبوبات را هم جداگانه بپزيد.
سبزی و حبوبات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد به طور مجدد پخته شوند، نمک و فلفل را هم اضافه كنيد.
گوشت را با يک عدد پیاز و زردچوبه پخته شده، ريش ريش كرده و به طور کامل بکوبید يا ورز دهيد و به آش اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید تا همه مواد به طور کامل مخلوط شوند.
نعنا و زردچوبه را در روغن داغ کمی تفت دهید و مقداری از آن را به آش اضافه كنيد.
پيازها را هم خلال نازک كنيد و با روغن و كمی زردچوبه سرخ كنيد و بعد در صافی ريخته تا روغنش جدا شود و از حالت نرمی در بيايد.
اين آش را هر چقدر ورز دهيد، بهتر است من مقداری از حبوبات را هم می كوبم و به آش اضافه می كنم.
  می توانيد كمی هم سير داغ درست كنيد و بعد روی آش را با نعنا داغ و پياز و سير سرخ كرده تزئين كنيد. (دو تا پياز متوسط را هم رنده كرده و سرخ كنيد و به آش موقع پختن اضافه كنيد.)
  نکته: از ســـرخ کردن بیـــش از حـــد نعنا و پیــاز خودداری کنید و فقط در حد تفت دادن اینها را حرارت دهید.

url : http://www.isfahanziba.ir/node/73640

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی