ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

تغذیه ناسالم قلب را تهدید می‌کند

تاریخ درج : دوشنبه ۹ تیر ۱۳۹۹
غذاهای بخارپز و آب‌پز به حفظ اعضای بدن کمک می‌کنند

بیماری قلبی معمولا ژنتیکی است؛ یعنی اگر یک نفر از افراد خانواده دچار این بیماری شود، امکان بیماری برای اعضای دیگر خانواده بیشتر می‌شود. بنابراین مراقبت از این عضو مهم بدن حائز اهمیت است. یکی از راه‌های حفظ سلامت قلب، توجه به تغذیه سالم است. دراین‌باره مقرون، کارشناس تغذیه پژوهشکده قلب و عروق، چنین می‌گوید: در خصوص تغذیه چه برای بیماری‌های قلبی عروقی و چه برای دیگر بیماری‌ها، لازم است در نوع و شیوه پخت، تغییر ایجاد کنید. یعنی سعی کنید بیشتر غذاها را بخارپز و آب‌پز مصرف کنید و سه اصل تعادل، تنوع و تناسب را رعایت کنید. یعنی به‌اندازه بخورید، از تمام گروه‌های غذایی استفاده کرده و طبق شرایط سنی و بدنی‌تان غذا بخورید. در توضیح بیشتر باید گفت، نمک، شکر و چربی‌ها را کاهش دهید و از منابع غذایی همچون فـیـبـر، مـنـیـزیــوم، انــواع ویـتـامـیـن‌هــا، پتاسیم، پروتئین و... به‌خوبی استفاده کنید. بیشتر این منابع غذایی در میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات و حبوبات وجود دارند.در حال حاضر مصرف چربی‌های اشباع، نمک و شکر در بین مردم زیاد است و همین موادغـذایـــی در بـــروز بیماری‌های غیرواگیر مثل بیماری‌های قلبی‌عروقی عامل مهمی است.

 

url : http://www.isfahanziba.ir/node/110239

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی