ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

سربازخانه

تاریخ درج : پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۸
مصرف صبحانه در سربازی (قسمت چهارم)

اولین پرسش روز اول خدمت: شام خوردین؟!برخی رأی آری و برخی محکم و قاطع، خیر . بانگاهی قاطع فرمودند:این تخم مرغ ، اینم سیب زیمینی ،  بخورین تا سیر بشین . یک نظر در دیگ و دیگر نظر به تخم مرغ های آن مرغ زبان بسته. چند عدد تخم مرغ با تعدادی سیب زمینی برای جماعتی گرسنه و از راه رسیده . دیگر چه می کردیم؛ فرار را بر قرار ترجیح دادیم و راهی تخت شدیم؛ چرا که دوازده ساعت در اتوبوسی بودیم که  حرکت تک‌تک چرخ دنده هایش را با تمام وجود حس و درک کرده بودیم . حوالی ساعت پنج صبح گروهبان آموزشی صدایی در گلو می اندازد و فریاد بیدار باش سر می دهد. عده ای انتظار صبحانه ای مامان پز بر روی تخت داشتند که سرگروهبان دوطرف تخت  را در آغوش گرفت و رعشه ای به جان آن تخت بی زبان افکند؛ تا جایی که کاری که سرگروهبان با دوست سربازمان کرد گاندو با ظریف نکرد. بعد از بیداری صبحانه ای میل کردیم  که متشکل از نانی ۹۵۰ گرمی با ضخامتی محدود و کره ای پنج گرمی و مربایی هفت گرمی می شد . طرز مصرف صبحانه سربازی این‌گونه است : ابتدا نان را در حالت افقی قرار داده ، کره را به نان نشان می دهیم و اندکی نان را چرب و چیل می ‌کنیم . مربا  نیز که حکم خاویار دارد با احتیاط میل می شود . در حالت عادی مصرف این نان برای افراد سوسول و نازک نارنجی به هیچ عنوان توصیه نمی شود که خوردنش دندان کوسه می خواهد و هضمش معده‌ای سترگ (نشخار شود ونشخار شود و ...). بعد از صبحانه قهوه ای لب سوز یا چای لب دوزی می طلبد. اما کتری بزرگی به ظرفیت ۱۵۰ نفر با چایی آماده مصرف انتظار ما را می کشد .  لیوانی پر کردیم؛ هر چه خوردیم فقط سوختیم،عطرش عطر هوا و طعمش طعم آب؛ ولی به‌هرحال ماده ای می بایست که آن نان کذایی را می‌شست و پایین می‌برد و این بهترین راهکار پیش رو بود.

url : http://www.isfahanziba.ir/node/98058

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی