ویژه نامه ها

اشتراک الکترونیکی روزنامه

CAPTCHA ی تصویری

شماره های پیشین

غذاهای گیاهی برای طرفداران آن

تاریخ درج : یکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶
شماره روزنامه: 
آشپزی مثبت

این روزها غذاهای گیاهی جایگاه ویژه ای بین مردم پیدا کرده است و خیلی ها ترجیح می دهند غذای گیاهی بخورند. بدین منظور و برای تنوع به دستور تهیه سه نوع غذای گیاهی با نظر الهام جعفری،‌ مشاور غذاهای گیاهی اشاره می‌کنیم.

 

    شامی لپه
لپه( از شب خیس شده): دو لیوان
گندم(از شب خیس شده): سه قاشق غذاخوری
پیاز: چهار عدد متوسط
سیب زمینی پخته:  پنج عدد متوسط
سیر: یک حبه
فلفل دلمه: یک عدد کوچک
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: یک پیمانه
روغن: به اندازه کافی
نمک، زردچوبه‌ و ادویه: به مقدار لازم
ابتدا لپه و گندم را دو مرتبه چرخ می کنیم. سپس بقیه مواد را رنده کرده و به لپه اضافه می کنیم و در آخربه صورت بیضی یا گرد شکل داده و  در روغن سرخ می کنیم.

 

 

  کوکو سبزی (برای چهار نفر)
سبزی کوکو: یک کیلو
زرشک: نصف پیمانه
گردو: یک پیمانه‌(خرد شده)
آرد لپه:‌ پنج قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
روغن: به میزان کافی
 سبزی را خرد کرده و با زرشک و گردو مخلوط می کنیم. بعد از آن آرد لپه‌، نمک‌، فلفل و زرد چوبه را اضافه و در آخر با قاشق به صورت گرد در تابه سرخ می کنیم.

 

 

 

  تاس کباب گیاهی (‌برای شش نفر)
بادمجان: یک کیلو
سیب زمینی: سه عدد
گوجه: یک کیلو
پیاز: یک عدد بزرگ
فلفل دلمه: شش عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم
بادمجان ها را به صورت گرد می بریم و یک ساعت در آب نمک گذاشته، ســــرخ مـــی کنیـــــم. پیاز، سیب‌زمینی‌، فتـلــــفــــــل دلمه و گوجه را نیز مانند بادمجان گرد گرد بریده و با بادمجان‌هایی که سرخ کردیم، روی هم چیده و رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک لیوان آب حل کرده، روی مواد ریخته تا بپزد.

url : http://www.isfahanziba.ir/node/66440

اصفهان زیبا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

 

ضمائم روز

پیوست‌ها

  

 

 

بایگانی