آنچه در این چهار سال گذشت (22)

منطقه 8 شهرداری اصفهان با جمعیتی بالغ‌بر حدود 300 هزار نفر، پرجمعیت‌ترین منطقه اصفهان به شمار می‌رود. چنانکه طبق آمار نفوس و مسکن در 1397 جمعیت این منطقه حدود 280 هزار نفر اعلام‌شده است؛ همچنین بر اساس آمار موجود، بیشترین تعداد پرونده در 1399 مربوط به این منطقه بوده است؛ چنانکه بیشترین آمار استعلام در بین شهرداری‌های مناطق و همچنین رتبه دوم متراژ پروانه ساخت در بین مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان مربوط به منطقه 8 است. در این دوره مدیریت شهری اقدامات زیادی در این منطقه انجام‌شده است. در این راستا محمد کیهانی، مدیر منطقه 8 شهرداری اصفهان، اقدامات و فعالیت‌های این مجموعه را در این دوره شرح داد.

تاریخ انتشار: 08:14 - دوشنبه 1400/03/31
مدت زمان مطالعه: 10 دقیقه
no image

پیاده‌روسازی در سطح معابر منطقه 8 یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های سال 1400 است که با بودجه‌ای بالغ‌بر 261 میلیارد ریال و به مساحت مجموعا 100 هزار مترمربع در برنامه کاری امسال قرارگرفته است. این پیاده‌روها شامل پیاده‌روهای خیابان‌های اصلی است که طی چند سال گذشته توجه زیادی به آن‌ها نشده و به دلیل استفاده زیاد مردم از آن‌ها نوسازی و احداث آن‌ها ضرورت دارد. این پیاده‌روها شامل خیابان بهارستان، فروغی، پنج آذر، طاهرزاده، شهبازی، رزمندگان، باهنر، کاوه (حدفاصل خیابان بهارستان تا جابر) و خیابان عادل‌پور است. پیاده‌روهای خیابان‌های جابر (حدفاصل کاوه تا پنج آذر) طی سال گذشته انجام‌شده و پیاده‌روسازی میدان جمهوری به مساحت حدود 3500 مترمربع در حال انجام است. طی سال گذشته احداث زمین روباز ورزشی مارچین به مساحت 500 مترمربع، احداث زمین روباز ورزشی اصفهان‌ویلا به مساحت 1200 مترمربع، احداث سالن سرپوشیده ورزشی‌رزمی شمس‌آباد به مساحت 250 مترمربع، سامان‌دهی زمین روباز ورزشی پارک گل‌محمدی به مساحت چهارهزارو500 مترمربع و احداث مسیر سلامت پارک بهشت به مساحت سه‌هزارو300 مترمربع در دستور کار قرار گرفت که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده طی دوسه ماه آینده بیشتر آن‌ها به بهره‌برداری می‌رسد. مسیر سلامت برج افق به مساحت 700 مترمربع و زمین روباز ورزشی پرتمان به مساحت 3500 مترمربع هم در حال طراحی است و به‌محض تعیین پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

 امدادرسانی آتش‌نشانی به محلات منطقه

در راستای کاهش زمان امدادرسانی آتش‌نشانی به محلات منطقه طی دو سال گذشته زمینی به مساحت 1750 مترمربع در خیابان خداداد امینی در نظر گرفته‌شده و احداث ایستگاه آتش‌نشانی در آن آغازشده است که طی دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد. با توجه به موقعیت مکانی ایستگاه آتش‌نشانی خداداد امینی و مجاورت آن با مناطق 12، 2 و 11 امکان امدادرسانی به چهار منطقه وجود دارد که امیدواریم با بهره‌برداری از این ایستگاه زمان امدادرسانی کاهش پیدا کند و بتوانیم مشکلات منطقه را حل کنیم.

احداث پارک در محلات منطقه

احداث چهار پارک در محلات منطقه از دیگر اقدامات اداره عمران است. این پارک‌ها شامل پارک محله فردوان به مساحت 1700 مترمربع، پارک محله شمس‌آباد به مساحت 2500 مترمربع، پارک محلی خیابان آیت‌الله صادقی در حاشیه اتوبان ردانی‌پور به مساحت حدود 130هزار مترمربع و پارک پرتمان به مساحت 3500 مترمربع است؛ همچنین نوسازی پیاده‌روهای پارک کِساره به مساحت 2500 مترمربع و ایمن‌سازی اطراف چشمه طی سال گذشته انجام‌شده است. طی سال گذشته 100هزار مترمربع روکش آسفالت، 50 هزار مترمربع زیرسازی و آسفالت و 47هزار مترمربع لکه‌گیری انجام‌شده است. با توجه به بحران کم‌آبی و پایین رفتن سطح آب‌های زیرزمینی برای استفاده بهینه از منابع آبی و انتقال مناسب به محل‌های موردنیاز در سطح منطقه، دو پروژه مهم تعریف شد که البته هر دو پروژه‌هایی هستند که لوله‌گذاری‌های آن‌ها مخفی است و قابل‌مشاهده نیست.
 تعمیر و نگهداری پل‌های سواره در سطح منطقه، احداث دو پل مهم امام‌خمینی با طول پنج کیلومتر و پل چمران که هر دو از پل‌های پرتردد و مهم شهر اصفهان به شمار می‌روند، در نظر گرفته‌شده است. در خصوص پل امام‌خمینی 12 درز انبساطی از این پل را طی سال گذشته اصلاح کردیم. 250 عدد لوله از لوله‌های دفع آب‌های سطحی آن تعویض و اصلاح و 480 عدد لوله کاملا رفع انسداد شد. چهار عدد درز انبساط پل چمران نیز ترمیم شد؛ همچنین نوع پلن‌های پل چمران که لاستیک‌های فشرده زیر عرشه پل هستند بعد از 17 سال با رقمی بالغ‌بر 35میلیارد ریال تعویض شد. پیرایش شهری میدان شهدا و ابتدای خیابان کاوه طی سال گذشته انجام و تلاش شد تا این پیرایش با الگوی سنتی شهر اصفهان و با استفاده از آجر و کاشی‌های فیروزه‌ای انجام شود؛ همچنین در ایستگاه خط یک مترو واقع در خیابان شهبازی به‌طور مناسب زیباسازی و در خیابان کاوه هم که شکل ظاهری مناسبی نداشت در سال گذشته عملیات پیرایش شهری و نماسازی انجام شد.

 زیباسازی منطقه

اداره خدمات شهری منطقه 8 شهرداری اصفهان از بخش‌های مختلفی تشکیل ‌شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها واحد زیباسازی است. این بخش انجام کارهایی همچون نورپردازی، نصب سردیس‌ها و تندیس‌ها، دیوارنگاری‌ها، سامان‌دهی تابلوها و… را بر عهده دارد. این اداره در سال‌های گذشته و امسال اقدامات مهمی را انجام داده که به‌طور خلاصه عبارت‌اند از: اجرای نورپردازی حلقه‌های نوری در خیابان گلستان، تونل هندسی نوری در میدان نگهبانی، نصب سی نماد پل نقره در سطح منطقه، اجرای دیوارنگاری در خیابان‌های جابرانصاری و خلیفه‌سلطانی، اجرای گوی‌های نوری در میدان نوبهار روی سطح آب‌نما، نورپردازی آب‌نمای میدان نگهبانی و چترهای نوری در میدان ماه فرخی که به‌نوبه خود کار خاص و ویژه‌ای بود؛ همچنین نورپردازی درختچه‌های خیابان جابرانصاری و درختان شاخص در سطح منطقه، اجرای آب‌نماهای میدان پنج طبقه، نورپردازی درختان شاخص چهارراه سپاه و میرعماد، نورپردازی کامل پل امام‌خمینی با بیش از 800 پروژکتور، اجرای تعداد زیادی سفره هفت‌سین در ایام نوروز، نصب نمادهای مخصوص ویژه نماد سال 1400 در میدان رباط و میدان شهدا، نصب نماد ویژه نیمه شعبان متقارن با تعطیلات سال عید در خیابان رباط در نزدیکی مهدیه، اجرای بیش از 30 دیوارنگاری با مضمون‌های مختلف در سطح منطقه، سامان‌دهی و نورپردازی ویژه میدان سردار جوادی در محله مارچین، نورپردازی، احداث فضای سبز و آب‌نما در میدان سردار جوادی، احداث بیش از پنج مجموعه بازی در پارک‌های مختلف منطقه، ساخت و نصب سردیس‌ها و نمادها در منطقه مانند تندیس شهید باهنر، جابربن‌عبدالله انصاری و سردار سلیمانی و اجرای نورپردازی‌های ویژه شامل اجرای حلقه‌های نوری در خانه اصفهان که با استقبال بسیار زیاد ساکنان منطقه و مناطق دیگر روبه‌رو شد، از مهم‌ترین اقدامات این بخش بود. اقدام مهم دیگر، نصب 30 نماد نوری گل نقره در خیابان‌های خلیفه‌سلطانی و جابرانصاری و اجرای گوی‌های نوری و نورپردازی آب‌نما در میدان نوبهار است که زیبایی خاصی را به این میدان بخشیده است و شب‌ها بازدیدکنندگان زیادی دارد. نورپردازی پل امام‌خمینی نیز با نصب 800 پروژکتور به‌طور کامل انجام شد. این میدان چند سال بلاتکلیف باقی‌مانده بود و اکنون مشکلاتی که با پیمانکار قبلی داشت، حل‌شده و به‌طور کامل نورپردازی آن انجام‌شده و به بهره‌برداری رسیده است. از دیگر طرح‌ها می‌توان به اجرای دیوارنگاری‌ها در سطح منطقه اشاره کرد. در این طرح نقاشی‌های حجمی بر روی دیوارهای محلات مختلف انجام شد که ازجمله آن‌ها دیوارنگاری و نقاشی گلزار شهدای مارچین است. از دیگر دیوارنگاری‌های مهم در این بخش می‌توان به نقاشی چوگان در محدوده خیابان پنج آذر اشاره کرد.

نگهداری از فضای سبز

در خصوص نگهداری از فضای سبز منطقه 8 چند اقدام خاص انجام شده است که یکی از آن‌ها احداث کلکتور منطقه 8 است. بالغ‌بر 9 سال از تصمیم اولیه برای اجرای آن می‌گذرد و به دلایل مختلفی اجرای آن به تعویق افتاده است. این کلکتور در این دو سال به همت مدیر منطقه به طول 10 هزار مترمربع اجراشده و 5 درصد از تکمیل فاز نخست آن باقی‌مانده است؛ چنانکه فاز دوم نیز در سال آینده انجام خواهد شد. از دیگر پروژه‌های این حوزه، احداث یک منبع آب در پارک کِساره است که در آینده‌ای نزدیک کلنگ‌زنی خواهد شد. روند اجرای این پروژه هم حدود 10 سال به طول انجامیده که اکنون به اجرا رسیده است. پروژه بعدی در حوزه فضای سبز، اجرای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار است. در گذشته حدود 30درصد از فضای سبز منطقه با تانکر آبیاری می‌شد که الان به 10درصد کاهش‌یافته و با اجرای سیستم‌های آب‌رسانی لوله‌گذاری و اجرای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار بسیاری از مشکلات برطرف شده است.اصلاح روشنایی خیابان کاوه که به دلیل نداشتن امکانات روشنایی به محل آمدورفت معتادان تبدیل‌شده بود، بهینه‌سازی و نورپردازی خیابان امام‌خمینی و اصلاح روشنایی‌های پارک گل‌محمدی از دیگر اقدامات این واحد بوده است.اقدام دیگر، بهینه‌سازی و نوسازی و نورپردازی میدان گل‌ها در خانه اصفهان است که آب‌نماهای آن از کیفیت بالایی برخوردار است و در شب‌ها به‌عنوان یک پارک محلی از آن استفاده می‌شود. بهینه‌سازی آب‌نمای رزمندگان، بهینه‌سازی روشنایی پارک نوش و احداث نیروگاه خورشیدی منطقه 8 از دیگر اقدامات است. چنانکه این منطقه درزمینه نیروگاه‌های خورشیدی رتبه اول را در میان مناطق دارد. ساختمان خدمات شهری این منطقه نیروگاه خورشیدی 10 کیلووات و ساختمان شهرداری هم نیروگاه خورشیدی دو کیلوواتی دارد که در صرفه‌جویی در مصرف انرژی بسیار مؤثر است. برنامه‌ریزی در اداره فرهنگی‌اجتماعی منطقه 8 از چند منبع بهره‌مند ‌است: یکی، شناسنامه راهبردها که از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ابلاغ و چالش‌های موجود در محلات در آن تشریح شده است. ما نیز در محلات منطقه از این چالش‌ها به‌عنوان یکی از منابع و دلایل اجرای برنامه‌های تخصصی استفاده می‌کنیم؛ دومین منبع نیز برگزاری جلسات مدیریتی با حضور مدیران فرهنگی، اجتماعی و ورزشی منطقه در ابتدای هر فصل و بهره‌مندی از نظرسنجی و بارش فکری در تدوین و اجرای تعداد و نوع برنامه‌ها در منطقه است. در این جلسات، سیاست اصلی شهرداری اصفهان در حوزه برنامه‌های فرهنگی‌اجتماعی و نقطه‌نظرات مدیر محترم منطقه تدوین و ابلاغ می‌شود و ما در ابتدای هر فصل با منابع مذکور و مهم‌تر از آن، منویات مدیر محترم به تعیین نوع، تعداد و کیفیت برنامه‌ها می‌پردازیم.

افزایش نشاط اجتماعی در منطقه

افزایش شادی و نشاط اجتماعی از اهداف ما در این دوره بوده است. ما برنامه‌هایی را در این راستا برگزار کردیم. درواقع دوهزار برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اجرا شد.در این دوره مدیریت شهری شاهد مشارکت 70درصدی بخش خصوصی در اجرای برنامه‌های شهرداری بودیم؛ همچنین در این دوره رشد 80درصدی برنامه‌های ورزشی نسبت به دوره قبل انجام‌شده است. در منطقه 8 در سال 97 حدود 75درصد، در سال 98 بالغ‌بر 86درصد و در سال 99 بیش از 150درصد جذب بودجه محقق شده است که رشد و توسعه‌ای را در سه سال گذشته شاهد بوده‌ایم. بهبود کیفیت پاسخ‌گویی به شهروندان در راستای شهروندسپاری و الکترونیکی‌شدن پاسخ‌ها در دو سال گذشته از دیگر اقدامات اداره مالی و اقتصادی بوده است تا شهروندان بتوانند بدون مراجعه حضوری درخواست‌هایی را ثبت کنند. درمجموع، عملکرد اداره مالی و اقتصادی در منطقه 8 شهرداری اصفهان با نگاهی به درآمدهای پایدار بوده است که باید از سوی شهرداری اصفهان در خصوص آن تصمیم‌گیری شود . ما سعی کردیم همین منابع موجود را هم تحقق بخشیم. با توجه به شیوع ویروس کرونا و ابلاغ‌نامه ریاست‌جمهوری در خصوص اجرای طرح «میز خدمت» در شهرداری‌ها، از 1398 این طرح به‌صورت جدی در منطقه 8 شهرداری اصفهان اجرایی شد و همچنان نیز ادامه دارد. شاید بتوان گفت منطقه 8 تنها شهرداری در میان سایر مناطق اصفهان است که این طرح را به‌صورت کامل اجرایی کرده است.

منطقه 8 از نگاه بودجه‌ای

بودجه منطقه 8 در سال 96 حدود 122 میلیارد تومان بود که با افزایش 5 درصدی به 129 میلیارد تومان در سال 97 رسید. این مبلغ در سال 98 به 140، در سال 99 به 173 و در سال 1400 با افزایش 60 درصدی به 280 میلیارد تومان رسید. تمرکز مدیریت شهری در این منطقه بر این مبناست که از اجرای اقدامات هزینه‌زا جلوگیری شده و بودجه در اجرای پروژه‌های عمرانی هزینه شود. برای پروژه‌های منطقه در سال جاری نیز حدود 40میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته‌شده که بی‌شک منافع آن عاید منطقه 8 و محلات آن خواهد شد. در سال 99 با رشد چشمگیری در میزان جذب و درآمد روبه‌رو شدیم. بودجه مصوب در سال 99 بالغ‌بر 173 میلیارد تومان بود که با درصد جذب 147 درصدی بالغ‌بر 256 میلیارد تومان جذب بودجه داشتیم و رکورد میزان جذب در 20 سال گذشته شهرداری منطقه را شکستیم. از این میزان 76درصد از بودجه عمرانی را تأمین اعتبار کردیم که برای اجرای پروژه‌های شهری تاکنون 60 درصد هزینه شده است. بسیاری از این پروژه‌ها به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسند.
در حوزه برنامه‌ریزی و منابع انسانی به‌عنوان یکی از بازوهای اجرایی سیستم شهرداری، تدوین برنامه‌ها و راهبردهای اصلی منابع انسانی از سوی شهرداری مرکزی انجام می‌شود و منطقه 8 نیز اهتمام ویژه‌ای بر این مسئله دارد. درزمینه جابه‌جایی نیروی انسانی با هدف ایجاد تجربه، توسعه کارکنان و پیشرفت شغلی‌شان، رویکردی تعریف‌شده که جابه‌جایی باعث افزایش توانمندی آن‌ها شود و راهکاری برای توسعه شغلی‌شان باشد. نظام ارزیابی کارکنان نیز هرسال در ابتدای سال انجام می‌شود. اداره برنامه‌ریزی همچنین در رویکرد تشویق کارکنان برای مسئول دانستن خود در قبال مشکلات اقدامات شاخصی انجام داده است و کارکنان پیشنهاد‌ها و ایده‌های جدید خود را برای رفع مشکلات منطقه در سامانه نظام پیشنهاد‌ها ارائه می‌کنند.

بودجه‌ریزی مشارکتی

یکی از رویکردهای اصلی منطقه 8 که ذکر آن ضرورت دارد، مسئله بودجه‌ریزی مشارکتی است که باهدف درنظرگرفتن نظرات شهروندان در خصوص معضلات محلاتشان ارائه می‌شود. شهرداری در قالب یک کمیته مشورتی به دریافت این نظرات و نیازها اقدام کرده است. بودجه‌ریزی مشارکتی اهدافی کلی را دنبال می‌کند که شامل ارتقای عدالت اجتماعی در تخصیص منابع عمومی، مکانیزم ثبت بازخوردهای شهروندان، اجرای میز خدمت در مساجد و اماکن عمومی، مسئولیت‌پذیری شهروندان در حفظ سرمایه‌های شهری و ایجاد شفافیت در تصمیم‌های شهرداری است. حوزه مورداشاره دیگر، حوزه فناوری و اطلاعات است که زیرمجموعه اداره برنامه‌ریزی قرار دارد.ما در این زمینه اهداف خوبی مانند حذف محدوده زمانی و مکانی برای شهروندان، کنترل کیفی و کمی خدمات و استفاده مجدد از اطلاعات ثبت‌شده در بستر فناوری اطلاعات را دنبال می‌کنیم. برای جلوگیری از بروز تخلفات، لزوم استفاده از این فناوری و توجه به بستر فناوری اطلاعات افزایش‌یافته است.هوشمندسازی و توجه به مسئله امنیت در داده‌ها هم موضوع موردتوجه دیگری در این حوزه است. از مهم‌ترین سامانه‌های نرم‌افزاری در منطقه 8 اتوماسیون اداری، سرای هشت به‌عنوان سامانه اصلی شهرسازی، میز خدمات غیرحضوری، میز الکترونیکی کارکنان و بالغ‌بر 20 سامانه دیگر در حوزه‌های دیگر است که از طریق این اداره مدیریت می‌شود. موضوع دیگر، حوزه شبکه و ارتباطات است که شامل سرورها، فیبر نوری، تأسیسات مخابراتی، سوییچ‌ها، پنل‌ها و خرده تأسیساتی است که در منطقه وجود دارد. مدیریت اصلی مانیتورینگ تجهیزات توسط سازمان فاوا انجام می‌شود؛ ضمن اینکه تا دو سال قبل روند کار به دلیل فرسودگی موجود در شبکه منطقه 8با کندی فراوانی صورت می‌گرفت که مدیریت منطقه از آن زمان کل بستر شبکه سامان‌دهی را با هزینه‌ای بالغ‌بر 600 میلیون تومان به‌روزرسانی کرد و منجر به ارتقای چشمگیری در افزایش بهره‌وری و رضایت ارباب‌رجوع شد. درزمینه مدیریت امنیت اطلاعات نیز اقدامات خوبی در دو سال اخیر انجام شد که شامل نصب دوربین‌های تصویری، آنتی‌ویروس‌ها، مدیریت دسترسی به سامانه‌ها و داده‌های داخل شبکه، نرم‌افزارهای مانیتورینگ، 72 دوربین تصویری در منطقه، 20 دستگاه در انبار گلخانه و خدمات شهری است که مورد آخر در اختیار واحد حراست قرار دارد.

 تکریم ارباب‌رجوع ‌

از دیگر وظایف اصلی این اداره، تکریم ارباب‌رجوع و راه‌اندازی میز خدمت حضوری و الکترونیکی است. آخرین آیین‌نامه تکریم ارباب‌رجوع در 1399 ایجاد زیرساخت‌های رفاهی مناسب، فرایند میز خدمت و خدمات غیرحضوری را با هدف افزایش رضایتمندی و شناسایی نیازهای آن‌ها شهروندان در دستور کار قرار داد؛ همچنین از دی‌ماه 98 تاکنون اقدامات مهمی در این راستا در منطقه 8 انجام‌شده که یکی از آن‌ها به‌روزرسانی اسکن پرونده‌هاست. بخش زیادی از پرونده‌ها در سطح منطقه که تا قبل از آن به‌صورت حضوری انجام می‌شد، عملا حذف مراحل فیزیکی را به دنبال داشت و روند کار به‌صورت غیرحضوری از طریق سامانه‌های سرای هشت صورت گرفت. ارتقای سیستم شبکه از دیگر اقداماتی است که بر اساس آن، سرعت سامانه‌های الکترونیکی، ارتقای چشمگیری در سال 98 داشت. بازسازی محیط و فضای ساختمان منطقه 8 شهرداری اصفهان از دیگر اقدامات مهم در این دوره
بود.اداره ترافیک منطقه 8 شهرداری اصفهان طی چهار سال گذشته اقدامات مختلفی را در راستای وظایف خود انجام داده است: رنگ‌آمیزی سرعت‌کاه‌ها و کانال‌های عابر پیاده در سطح منطقه، رنگ‌آمیزی خط عابرپیاده، خط‌کشی طولی خیابان‌ها، اقدامات موردنیاز در خصوص تصادفات، اجرای طرح ایمنی و هدایت مسیر، تشخیص و شناسایی نقاط تصادف‌خیز در سطح منطقه و گزارش به معاونت به‌منظور بررسی و تلاش در جهت ایمن‌سازی آن‌ها، نصب سرعت‌گیر پلاستیکی در معابر پرتردد، جمع‌آوری سرعت‌گیرهای فرسوده پلاستیکی در سطح منطقه، نصب سرعت‌کاه آسفالتی در معابر پرتصادف با هماهنگی پلیس راهور و کمیسیون فنی ترافیک، نصب یا تعویض استوانه‌های پلاستیکی و تعویض و تعمیر شبرنگ استوانه‌های مذکور برای دید بهتر در شب‌هنگام در موارد لازم از اقدامات انجام‌شده در این راستاست. دریافت و تنظیم درخواست‌ها و پیشنهاد‌های مردم و سازمان‌ها و بازدید و انجام اقدامات اصلاحی در صورت نیاز، تعمیر و نگهداری تجهیزات ترافیکی در سطح منطقه، تعویض، تعمیر و نصب علائم ترافیکی به‌منظور ایمن‌سازی معابر در تمامی معابر سطح منطقه، تعمیر، تعویض و نصب بولاردها در سطح منطقه، تعویض، تعمیر و نصب گاردریل‌ها در بزرگراه شهید ردانی‌پور، جمع‌آوری دو عدد سازه ال‌شکل فرسوده و خطرناک در بزرگراه شهید ردانی‌پور و خیابان بهارستان، تعویض دو حلقه هندریل و تهیه قطعات و تعمیر پله مکانیزه ضلع شرقی پل عابرپیاده روبه‌روی بیمارستان امام‌موسی‌کاظم(ع)، بررسی وضع موجود سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی در سطح منطقه و تلاش در جهت رفع کمبودها، ازدحام‌ها و دیگر موارد مربوط، نصب تجهیزات موردنیاز و تعمیر و تعویض موارد آسیب‌دیده در مسیر و ایستگاه‌های BRT خیابان باهنر، ایجاد خط پرش و ایستگاه اتوبوس در مسیر شمال به جنوب تقاطع غیر همسطح 25 آبان، نصب ایستگاه‌های اتوبوس، نظارت و هماهنگی جهت تأمین ایمنی عملیات عمرانی، به‌خصوص حفاری در منطقه و هماهنگی با پلیس راهور و معاونت ترافیک در موارد موردنیاز از دیگر اقدامات ترافیکی این دوره بود. از دیگر بخش‌های مهم اداره خدمات شهری، واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری است که از حیث نوع برخورد با شهروندان یکی از دشوارترین بخش‌ها و فعالیت‌های شهرداری به شمار می‌رود. اقدامات کارکنان این بخش شامل جمع‌آوری بیش از 370 مورد مصالح ساختمانی از مردم و انتقال به انبار جهت جلوگیری از ساخت‌وساز است که هرکدام از این انتقال‌ها سختی‌هایی دارد. اجرای 170 مورد بند 20 یا مشاغل مزاحم و تعطیلی مشاغل مزاحم در سطح منطقه از دیگر اقدامات این بخش بوده که به‌نوبه خود کم‌نظیر است. بخش بعدی واحد بهینه‌سازی، تعمیرات و نگهداری است. از اقدامات آن می‌توان به بهینه‌سازی و آب‌بندی آب‌نمای پارک کوهسار اشاره کرد.

  • اصفهان زیبا
    پایگاه خبری اصفهان زیبا

    سیدمحمد مهدوی

برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط