نیمفصل دوم لیگ بیستویکم در حالی بهطور رسمی آغاز میشود که نیـمـکـت سه تـیــم در نـیـمفـصـل اول دستخوش تغییر شد و مقدمات چند تغییر دیگر هم در حال انجام است، این در حالی است که معمولا نیمفصل دوم در فوتبال باشگاهی ایران، به فصل جابهجایی نیمکتها معروف بوده و بعید نیست رکورد جابهجایی مربیان در لیگ گذشته امسال تغییر کند. به بهانه شروع نیمفصل دوم، در این گزارش مروری بر تغییرات نیمکتها و تحولات آتی آن خواهیم داشت.
پدیده مشهد: اولین تغییر مربی در لیگ برتر به نام مشهدیها ثبت و رضا مهاجری بهصورت توافقی از این تیم جدا شد.مهاجری که جانشین مهدی رحمتی شده بود، در بازی اول نتوانست تیمش را همراهی کند و در هفته دوم هم بازیکنان این تیم راضی به سفر به رفسنجان نشدند تا دومین بازی این تیم هم منتفی شود.با توجه به مشکلات موجود، مهاجری از تیم پدیده جدا شد و مسئولان تیم پدیده به سراغ نزدیکترین گزینه موجود در فوتبال مشهد یعنی اکبر میثاقیان رفتند؛ اما در همان جلسه اول تمرینی، مهاجری هم حضور یافت تا پدیدهایها با پدیده دو مربی مواجه شوند. بازگشت دوباره میثاقیان به لیگ برتر چندان خوشیمن نبود و پس از چند هفته ناکامی متوالی، این مربی از کار برکنار شده و داوود سیدعباسی، بازیکن سابق تیم استقلال بهعنوان سرمربی معرفی شد. سیدعباسی در گام نخست استفان کوزین را بهعنوان دستیار برگزید تا بار کادر فنی این تیم تقویت شود؛ بااینحال، حضور این مربی هم برای تیم پدیده خوشیمن نبوده و این تیم با پنج امتیاز از مجموع دیدارهای دور رفت در رده پانزدهم جدول ردهبندی جای گرفته که ضعیفترین نتیجه ممکن برای یک تیم محسوب میشود.
فولاد خوزستان: فولادیها که با جواد نکونام طی چند فصل یک روند صعودی را طی کرده بوده و قهرمان جام حذفی شده بودند، طی تصمیمی عجیب با عبدالله ویسی برای لیگ بیستویکم به توافق رسیدند؛ اما چند هفته نتیجهگیری ضعیف کافی بود تا هواداران کمحوصله فولاد خواستار برکناری این مربی شوند و در نهایت نیز مدیران این تیم باکنار گذاشتن ویسی، رأی دوباره به بازگشت جواد نکونام دادند. رتبه هفتمی فولاد در نیمفصل نشان میدهد که تصمیم برای بازگشت نکونام درست بوده و بعید نیست این تیم در نیمفصل دوم به جـمـع بـالانـشینهــا برگردد.
تراکتورسازی تبریز: فیروز کریمی که در هفتههای پایانی لیگ بیستم هدایت تراکتور را برعهده گرفت و عملکرد نسبتا خوبی در این تیم داشت، فصل جدید را هم با این باشگاه آغاز کرد؛ ولی همکاری او با این تیم ادامهدار نبود.تراکتور با یک برد و یک باخت کارش را شروع کرد؛ اما دو باخت متوالی کریمی را به استعفا واداشت و در ادامه نیز این تیم تبریزی که کماکان در مالکیت بخش خصوصی بود، با زوونیمیر سولدو، سرمربی کروات سابق دینامو زاگرب و کلن به توافق دوساله رسید.سولدو که سابقه یک دهه حضور در اشتوتگارت و تجربه بازی در دو جام جهانی ۹۸ و ۲۰۰۲ را در کارنامهاش دارد، در تجربه مربیگریاش در ایران موفق نبود و فعلا این تیم در رده سیزدهم جای گرفته و احتمالا با وجود توافق دوساله با این مربی، برای حفظ سهمیه ناچار به تغییر سرمربی شوند.
نفت مسجدسلیمان: مدیران این تیم پیش از شروع مسابقات با محمود فکری به توافق رسیده بودند؛ اما بدون اینکه دلیل خاصی عنوان کنند، هدایت تیم را به فراز کمالوند سپردند.نتایج ضعیف این تیم طی هفتههای گذشته و همچنین ماجرای درگیری و کتکزدن بازیکنان توسط لیدرها، باعث شد تا شایعاتی در خصوص قطع همکاری کمالوند مطرح شود و در نهایت نیز با 11 امتیاز و رتبه پانزدهمی تیم را تحویل داد. برخی منابع خبری از انتخاب سرمربی بعدی تیم شهر مسجدسلیمان از بین محمود فکری و رضا مهاجری میگویند و بعید نیست در زمانی که این مطلب را میخوانید، سرمربی جدید این تیم معرفی شده باشد.
فجر سپاسی: نماینده شیراز هم که امسال با هدایت علی کلانتری از لیگ یک به لیگ برتر صعود کرد، در نیمفصل اول عملکرد خوبی نداشته و با توجه به رتبه چهاردهمی اگر زود به فکر نیفتند، بعید نیست حضورشان به همین فصل محدود شود. احتمال تغییرات روی نیمکت این تیم مطرح شد و برخی رسانهها از حضور سیدمهدی رحمتی به جای رضا مهاجری خبر دادهاند. رحمتی فصل گذشته، تجربه مستقل سرمربیگری را داشت و نسبتا هم خوب نتیجه گرفت و بعید نیست راهی شیراز شود.
افزودن دیدگاه جدید